Център за обучение „Цар Симеон Велики” стартира курсове за подготовка за НВО по БЕЛ за 7. клас

Публикувано от Център за обучение "Цар Симеон Велики" на

Център за обучение „Цар Симеон Велики” стартира курсове за подготовка за националното външно оценяване по български език и литература след 7. клас за учебната 2022/2023 г. Те ще се провеждат по установен график в сградата на Образователен комплекс „Цар Симеон Велики”  – улица „Св. Св. Кирил и Методий“ 66, Иваняне. За желаещите, които не са от София, Центърът предлага и онлайн индивидуален вариант на курсовете по български език и литература.

Подготовката за външното оценяване ще се състои от 136 учебни часа по български език и литература, водени от квалифицирани специалисти. Курсът е разделен на 4 модула, като след всеки модул са предвидени пробни изпити върху изучения материал. Занятията са организирани веднъж седмично, в продължение на 4 учебни часа с една почивка от 20 минути.

Нашите специалисти:

Мария Иванова е директор на ЧОУ „Цар Симеон Велики” и преподавател по български език и литература. Възпитаник е на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”, завършвайки специалност „Българска филология”. Част от нейните успехи през последните години в образованието са: почетно отличие „Неофит Рилски” от Министерството на образованието и науката; Google сертифициран учител; автор на главата „Четивна грамотност“ от Наръчник за умения „Как да развиваме умения на 21-ви век в час?“. Г-жа Иванова е част от наградените по проекта  „40 до 40” на Дарик през 2021 г.

Вероника Костова-Йорданова е учител по български език и литература в ЧОУ „Цар Симеон Велики” в прогимназиален етап вече повече от 4 години, а зад гърба си има 7-годишен преподавателски стаж. Завършила е висшето си образование в Софийски университет „Свети Климент Охридски” със специалност „Българска филология”.  Към момента притежава V и IV професионална квалификационна степен. Нейната мисия е да подпомага учениците си в изграждането им като личности с будна гражданска съвест. 

Цена за обучение в група*

Цена на модул – 300 лв.

Цена за целия курс – 1200 лв. 

*При записване преди 15 септември предлагаме отстъпка от 10%. 

Центърът предлага и индивидуални уроци – 90 мин. седмично или 2 пъти по 90 минути седмично. Те биха могли да бъдат допълнение към обучителния процес на груповите занимания. Цената за индивидуален урок от 90 мин. е 50 лв.

За повече информация можете да ни потърсите на тел. 0898 876414 или на имейл obuchenie@tzarsimeon.bg.

Категории: новини

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *