Център за обучение „Цар Симеон Велики” с нов курс за подготовка за НВО по математика за 7. клас

Публикувано от Център за обучение "Цар Симеон Велики" на

Център за обучение „Цар Симеон Велики” има удоволствието да ви съобщи, че през учебната 2022/2023 година стартира присъствени групови курсове за подготовка за националното външно оценяване по математика след 7. клас. 

В рамките на 70 учебни часа, разделени на 4 модула, учениците ще се потопят в математическите тънкости в приятна и забавна обстановка на преподаване. След всеки модул се провежда безплатен пробен изпит във формата на НВО. 

Часовете се водят от Дарин Тодоров, който е специализирал педагогико-математически модул на обучение в Софийски университет „Св. Св. Климент Охридски”. Занимава се с преподавателска дейност повече от 4 години, както с ученици, така и със студенти. 

Курсът по математика започва на 21 септември 2022 г. Занятията ще се провеждат в сградата на Образователен комплекс „Цар Симеон Велики”  – ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 66, Иваняне веднъж седмично, в сряда от 16.45 ч. Групата ще се състои от максимум 15 души. 

Цена за обучение 

Цената на целия курс е 1200 лв.

Важно: При невъзможност за присъствено обучение поради обявяване на епидемична обстановка в страната курсовете преминават в онлайн вариант без промяна на графика и продължителността на обучението!

За повече информация можете да ни потърсите на тел. 087 921 6108 или на имейл obuchenie@tzarsimeon.bg.

Категории: новини

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *