Екип

Д-р Росица Врабевска​

Управител и учредител на Център за обучение “Цар Симеон Велики”

Д-р Врабевска е основател на Образователен комплекс “Цар Симеон Велики”. В последните 20 години се занимава с научноизследователска дейност в областта на фармакологията. Завършила е медицина в МУ Пловдив, специализирала фармакология в Massachusetts College, Бостън, САЩ. Също така, тя е Медицински Директор на “Comac Medical” и член на Консултативния съвет на Фондация “Българска памет”.

Теодора Борисова - Координатор “Обучителни програми”


Теодора Борисова - Петрова е дългогодишен преподавател по история и цивилизации в НГДЕК "Св. Константин Кирил Философ". Член и координатор на работна група по проектна дейност към МОН по програмата “За по-качествено образование”, както и на Националната комисия към МОН за организиране и провеждане на олимпиади по история и цивилизации. Участва в работна група към МОН за съставяне на учебно-изпитни програми по история и цивилизации за държавен зрелостен изпит. Автор на учебници, помагала и учебно–методическа литература. Част е от Академията за иновативни учители към издателска група "Просвета".

Светлин Йорданов - IT специалист


Светлин Йорданов е IT специалист на ЧОУ „Цар Симеон Велики“. Работата му е удоволствие, тъй като е свързана с най-голямата му страст. Занимава се с администрирането на G Suite и поддръжката на медийните канали на училището. Светлин е завършил курсове по Софтуерно инженерство в Bangor University във Великобритания.